Disana vuneni prekrivač za bebe, natur

Mekano, organsko, nježno!

Disana
Pleteni prekrivač od organske vune, veličine 100 x 80 cm. Lagan je, prozračan i ugodno topao, nježan u izravnom dodiru s dječjom kožom.
Detaljan opis >>

Rok isporuke: odmah šaljemo

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

292,00 kn

Više slika

Detalji

Opis:
Pleteni prekrivač od organske vune, veličine 100 x 80 cm. Lagan je, prozračan i ugodno topao, nježan u izravnom dodiru s dječjom kožom.

Sastav:  100% organska merino vuna

Održavanje:

  • Čistiti vrlo nježno. Prati u hladnoj vodi do 30°C, ručno. Vuna je osjetljiva na sapune pa se preporučuje koristiti samo specijalne deterdžente za vunu. Ne ostavljati namočeno, ne trljati i uvijati. Samo nježno namočiti i dobro isprati. Iscjediti u ručniku.
  • Sušenje samo na zraku, položeno na ravnu površinu. Prije sušenja popraviti oblik.
  • NE sušiti u sušilici
  • NE izbjeljivati.
  • NE kemijski čistiti
  • Glačanje (do 160°C, 1 točka) je dozvoljeno.
  • Prirodni lanolin u vuni obavija i čuva vlakna. Kad se on istroši, vlakna postaju isušena. Zato je potrebno povremeno (nakon pranja) dodati lanolin - namakanjem u vodi s rastopljenim lanolinom.

Zemlja porijekla: Njemačka

Disana - zeleno je bitno

Disana je jedan od najboljih primjera pravih „zelenih“ tvrtki. Svi proizvodi izrađuju se lokalno u Njemačkoj, u mjestu gdje žive vlasnici i zaposlenici. Tako mogu uvijek nadgledati sve faze proizvodnje i osigurati da ostane ekološka i poštena prema zaposlenicima, a kvaliteta proizvoda na nivou ručno izrađenih.

Materijali od kojih proizvode su čista prirodna vuna, organski pamuk i svila, visoke kvalitete i izabrani tako da budu najugodniji i najprimjereniji osjetljivoj dječjoj koži. Čak su i konci i gumbi od obnovljivih sirovina. Disana je članica i jedna od utemeljiteljica International Association of Natural Textiles (IVN), a također posjeduje GOTS (Global Organic Textile Standard) certifikat za mnoge proizvode.

Sami proizvodi izabrani su i osmišljeni imajući na umu da su djeca najveća vrijednost i trebaju najveću ljubav i zaštitu. U Disani se izrađuju platnene pelene i odjeća za djecu kakve ćete rijetko moći naći negdje drugdje.

Vaša e-mail adresa:

Upišite anti-spam broj:
verification image, type it in the box
Vaš upit ili komentar ovog proizvoda:

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi

Ardo - Ručna izdajalica Amaryll s priborom

Ardo - Ručna izdajalica Amaryll s priborom

Ardo
349,00 kn
Tosama - Tetra pelene to.to 80x80 cm, pakovanje 6 kom

Tosama - Tetra pelene to.to 80x80 cm, pakovanje 6 kom

Tosama
93,69 kn