Zubi i desni

4 artikl(a)

4 artikl(a)

Povezane vijesti

Calin Bleu gazena marama - recenzija by Iris B.

Calin Bleu gazena marama - recenzija by Iris B.

Calin Bleu je britanska tvrtka osnovana 2005. g. u Suffolku. Proizvode visokokvalitetne elastične i tkane pamučne marame, slingove, torbe i razne dodatke.

Minigreeny je počeo uvoziti njihove gazene marame pa mi je tom prilikom Gina iz Minigreenyja ustupila za recenziju maramu u kojoj je ona nosila svoju kćer prije 10 g.  (Marame ne gube na kvaliteti s vremenom ako ih pravilno uskladištite, a i nekako su mi draže marame s pričom.)

Nastavi čitati

Koju nosiljku odabrati?

Koju nosiljku odabrati?

Odlučili ste nabaviti nosiljku, pročitali nekoliko tekstova, pretraživali ponudu, poslušali preporuke prijatelji i zapeli u odluci 'Koju odabrati?'

Postoji nekoliko vrsta nosiljki, koje se dijele na nekoliko podvrsta (ne pomažemo Vam baš zar ne?), te je svaka od njih posebna na svoj način.

U tekstovima koji slijede objasniti ćemo oblikovane nosiljke, marame, slingove, mei tai i sve druge trenutno dostupne na tržištu. Za svaku od njih navele smo načine korištenje, njihove najznačanije prednosti i korisne savjete.

Nastavi čitati

Zašto platnene pelene

Zašto platnene pelene

U današnje vrijeme roditelji imaju veliku mogućnost izbora. Majke nisu više osuđene na iskuhavanje, peglanje i savijanje četvrtastih pelena poput naših baka. No, niti jednokratne pelene nisu više jedini praktični izbor. Umjesto toga, pregršt različitih modela i vrsta perivih platnenih pelena daje vam zanimljiviju, zdraviju, ekološkiju i jeftiniju mogućnost izbora.

Pročitajte koji su glavni razlozi zbog kojih se danas sve više roditelja odlučuje za platnene pelene te zašto je to bolje i za vaše dijete. Nastavi čitati