Blog

28 Srp, 2016

Nosiljke Vijesti

Calin Bleu gazena marama - recenzija by Iris B.

Calin Bleu je britanska tvrtka osnovana 2005. g. u Suffolku. Proizvode visokokvalitetne elastične i tkane pamučne marame, slingove, torbe i razne
dodatke.

Minigreeny je počeo uvoziti njihove gazene marame pa mi je tom prilikom Gina iz Minigreenyja ustupila za recenziju maramu u kojoj je ona nosila svoju kćer prije 10 g.  (Marame ne gube na kvaliteti s vremenom ako ih pravilno uskladištite, a i nekako su mi draže marame s pričom.)

 

Calin Bleu gazena marama odličan je izbor za ljeto. Dio nje sam trebala oprati i osušila se u samo 10ak minuta! Stvarno je tanka i prozračna. Kada je složena zauzme vrlo malo mjesta u torbi. Smatram ju idealnim izborom za novorođenčad jer je mekana, tanka, nije preširoka i lako se mota s njom. I nakon dulje šetnje sasvim solidno drži u višeslojnom vezu i migoljavih 12+ kg, ne “objesi” se nego vez čvrsto drži na mjestu.

newcblogolong250x100_1463656069__34574

 

 

 

 

Za ovakve veće bebe i djecu potrebno je preciznije motanje i malo iskustva, no za manje iskusne roditelje krhke novorođenčadi i manjih beba je stvarno kao naručena u ove vruće i sparne ljetne dane.

Tekst napisala Iris Božić, blog Nošenje beba i djece