Blog

31 Ožu, 2017

Domaće MiniGreeny

U potrazi za najljepšim funkcionalnim igračkama

U dječjoj industriji promjene se događaju munjevitom brzinom. Jeftini materijali, obilje plastike, svaki tjedan nove kolekcije, bilo da je riječ o odjeći ili igračkama. U toj masovnoj proizvodnji nekako su se izgubile kvalitetne dječje igračke, provjerenog podrijetla. Na našem tržištu sve ih je manje, obično u trgovinama zauzmu doslovno jednu manju policu.

il_570xn-392089934_72ts

Upravo zato surađujemo s malim radionicama i to na lokalnoj razini. Budući da smo i sami zeleni dućančić, u našoj ponudi visoko mjesto na ljestvici prvenstveno dobivaju ekološki obrađeni proizvodi iz našeg susjedstva i to od prirodnih materijala sigurnih za djecu.

il_570xn-420224644_qrpa

Koliko puta vas je drvena igračka instantno podsjetila na djetinjstvo; oživila vam neki osjećaj topline i natjerala vas da se upitate gdje su nestale? Danas su postale rijetkost, u moru silne kičaste plastike.

il_570xn-262140294

Iz tog razloga su se u našem shopu našli brendovi Owlsandco i Toporko. I jedan i drugi brend ideja su jedne „dvostruke“ mame Zrinke, tekstilne dizajnerice kojoj su upravo njezina djeca bila inspiracija, a vlastita kreativnost dovela ju je i do realizacije.

il_570xn-401267628_pk20

Owlsandco brend je koji predstavlja mekane igračke od tkanine, dječje slinčeke i ručničiće. Prekrasan dizajn - dovoljno razigran, a istovremeno klasičan i jednostavan koji će zadovoljiti i najveće estete.

slin-foti_i

Slindravac/slinček može se nositi od rođenja. Ima dvije pozicije kopčanja, te tako 'raste' sa vašom bebom. Obično se počinje nositi sa cca 3 mjeseca starosti kada se slina počinje lučiti u većim količinama i kada kreću prvi zubići. Gornja granica gotovo da ne postoji, sve ovisi koliko dugo uspijete svoje dijete uvjeravati da su baš cool :P

slind-babu_ke

Slinčeki su napravljeni od 100 % pamučnog materijala s prednje strane i vrhunski upijajućeg frotira s unutrašnje strane. Kopča se pomoću drukera - u dvije pozicije...

superheroj-crni

slin-djetelina

Osim slinčeka, Owlsandco obuhvaća i igračke od različitih materijala i oblika.

il_570xn-683887380_djp0

Nindže, kitovi, krokodili ili balerine... Za svakoga ponešto.

111

fotorcreated

Pod brendom Toporko kriju se drvene igračke koje u oblicima različitih životinja neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo.

il_570xn-262106809Autić u potpunosti izrađen od drva i premazan jestivim lanenim uljem sigurna je igračka za vaše dijete. Ima pamučnu špagicu za potezanje koja se može skinuti.

il_570xn-528661459_npfd

Igračke su napravljene od oraha, a budući da ne postoje dva ista stabla, tako ne postoje niti dvije iste Toporko drvene igračke. Svaka je unikat :)

toporko-drveni-zabac

Drvene igračke dolaze upakirane u platnenu pamučnu vrećicu.

Kupnjom ovakvih proizvoda podržavamo lokalno poduzetništvo i brinemo o našem zajedničkom okolišu te smanjujemo zagađenje uzrokovano transportom, budući da su vrijedne ruke upravo u našem susjedstvu.

Ponudu Owlsandco slinčeka i Toporko igračaka pogledajte na Minigreeny webshop-u.

:)

Napiši komentar

Morate biti prijavljeni ukoliko želite ostaviti komentar.

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.