Love & Carry

Love and Carry® postoji od 2010. Nakon što su i sami postali roditelji te isprobali dostupne nosiljke na tržištu došli su do zaključka da niti sa jednom nisu zadovoljni te kreću u osmišljavanje vlastite nosiljke, vlastitog branda. Cilj je bio proizvesti kvalitetnu nosiljku, ugodnu za nošenje za roditelja i dijete. Suradnici Love and Carry® su tako postali mame, tate, stričevi, pa i bake, to je ujedno i razlog zašto svaku novu kolekciju proizvode sa posebnom ljubavi i pažnjom za zadovoljstvo naših najmlađih klijenata.

Krojevi nosiljki isprobani su tijekom godina nošenja, te uvažavajući mišljenja i preporuke roditelja svakih šest mjeseci kreira se nova kolekcija sa raznim poboljšanjima. 

U proizvodnji se upotrebljavaju samo visoko kvalitetni materijali, te se provodi kontrola kvalitete u procesu proizvodnji. Sve nosiljke su proizvedene od materijala nabavljenih u Ukrajini, certificiranih ISO 9001 i konkuriraju visokim svjetskim standardima. Koriste se samo materijali od 100% pamuka kako bi zaštitili nježnu dječju kožu od iritacija i alergija.

Sve Love & Carry® nosiljke omogućuju potpunu potporu dječjoj kralježnici sa minimalnim opterećenjem na zdjelične kosti, te omogućuju tzv. žabica ili M položaj nogica te potporu kukova. Težina djeteta u Love & Carry® nosiljci se raspoređuje preko ramena i leđa što nošenje čini udobnim.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.