Moja lista želja

Ako Vam se neki proizvod svidi, ali još niste sasvim sigurni želite li ga kupiti, dodajte ga na listu želja! Složite na listu proizvode koje biste voljeli imati, obavijestite svoje prijatelje i kolege o svojoj listi želja i olakšajte im odabir poklona.

Da biste mogli dodavati proizvode na listu želja, morate biti registrirani korisnik/ca, te se prijaviti na stranicu. Kliknite na "Prijavi se" u gornjem desnom kutu stranice.

Na stranici svakog proizvoda nalazi se gumbić/tekst "Dodaj na listu želja"  - klikom na njega stavljate taj proizvod na listu želja.

Klikom na "Moja lista želja" koji se nalazi u gornjem desnom kutu stranice možete u bilo koje doba pristupiti svojoj listi želja i pregledati proizvode koje ste odabrali.

Proizvode sa "Moje liste želja" ne morate i kupiti. Lista Vam služi kao podsjetnik. Pomoću nje Vi, kao i Vaši prijatelji, možete na jednom mjestu vidjeti proizvode koji Vas zanimaju i koje biste voljeli kupiti.

Ako proizvod želite kupiti kliknite na gumb "U košaricu" koji se nalazi uz svaki proizvod u listi želja.


Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.