Povrati, zamjene i reklamacije

Povrat ili zamjena ispravnih proizvoda po želji kupca

Nove, nekorištene, neoštećene i neoprane proizvode možete bez obrazloženja vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana od primitka. Novac vam isplaćujemo u roku 3-5 radnih dana nakon što za vraćeni artikl utvrdimo da nije korišten, oštećen ili opran. Iznos poštarine ne vraćamo

Nemojte zaboraviti priložiti i ime banke i broj računa na koji želite da Vam povrat novca sjedne, isplata je u roku 3-5 radnih dana.

Adresa za povrat:

Mea Gea d.o.o.

Sjeničarska 46

10040 Zagreb

 

Ako mijenjate artikl zbog krivog odabira veličine ili dezena, ponovno slanje od nas naplaćujemo u iznosu poštarine od 29 kn ( GLS dostavna služba).

Zamjenu ili povrat možete obaviti i u našem prostoru, Sjeničarska 46, Dubrava, 10040 Zagreb, uz obaveznu prethodnu najavu dolaska telefonom ( mob: 097 718 24 94).

 

Reklamacija neispravnog proizvoda 

Sve proizvode možete reklamirati u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.
Nakon što ste već počeli koristiti proizvode i mi ih ne bismo mogli ponovo prodati kao nove, ne možete ih vratiti ili zamijeniti ako su ispravni i funkcionalni.
No ukoliko se pokaže da isporučeni proizvod ima funkcionalni nedostatak bez obzira što ste pravilno rukovali s njime, možete uložiti reklamaciju na njega, u roku 6 mjeseci od kupnje. Pri reklamaciji proizvoda dužni ste priložiti račun kao dokaz o vremenu kupnje.

Slobodno nas vezano uz reklamaciju i dodatna pojašnjenja i dogovore kontaktirate telefonom na +385 97 718 2494 od 9 do 15 h svakog radnog dana (ponedjeljak - petak).

Reklamaciju ste po zakonu dužni uložiti pisanim putem i to:

- na e-mail adresu shop@minigreeny.com,  ili
- kao pismo poslano na adresu Mea Gea d.o.o., Sjeničarska 46, 10040 Zagreb.

Potrebno je navesti detaljan opis oštećenja kako bi se olakšala provjera neispravnosti. Priložite račun! Mi smo vam također dužni odgovoriti pisanim putem na vašu navedenu adresu.

NAPOMENA: zadržavamo pravo procjene o tome što znači “funkcionalni nedostatak” – to je ono što je nastalo greškom proizvođača i otežava vam korištenje proizvoda, a ne obuhvaća nedostatke nastale pogrešnim načinom korištenja, ili ne utječe na korisnost proizvoda. Npr. bodić na kojem ne radi druker je funkcionalni nedostatak, a rupica na majici nastala nakon nošenja nije funkcionalni nedostatak.

Nakon što smo se okvirno dogovorili o reklamaciji, pošaljite nam neispravan proizvod. Troškove poštarine u ovom slučaju snosite sami. Proizvodi za reklamaciju koji se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirani u kartonsku ambalažu. Ako je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu, poštiljka neće biti preuzeta od strane Mea Gea d.o.o. nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

U slučaju reklamacije za koju želite povrat novca nemojte zaboraviti priložiti i ime banke i broj računa na koji želite da Vam povrat novca sjedne.
Povrat novaca ili zamjenski proizvod, u slučaju ispravne dokumentacije, šalje se unutar 15 dana.

 

Popravak pelena domaćih proizvođača

U slučaju da se kod neispravnog proizvoda radi o platnenim pelenama domaćih proizvođača, moguće je nakon dogovora s nama proizvod poslati direktno proizvođaču na popravak kako bi se ubrzao proces. Naša “zelena” filozofija obuhvaća i stvaranje što manje otpada pa smatramo boljim rješenjem prvo pokušati popraviti proizvod, ako je to lako i ako je on nakon popravka potpuno ispravan. Npr. zamjena drukera ili gumice na peleni obavi se relativno brzo i lako, a pelena je nakon toga sasvim funkcionalna. 

 

Prihvaćanje uvjeta poslovanja

Uplatom naručene robe prihvaćate ovdje navedene uvjete poslovanja.

 

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.