Sigurnost plaćanja

Plaćanje se izvršava putem WSPay sustava online autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu, koji daje potpunu zaštitu i sigurnost podataka prilikom novčanih transakcija putem interneta!
WS Pay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WS Pay-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem 'vatrozida' (firewalla).

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i WSpay payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte, te su nedostupni djelatnicima tvrtke ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnoj banci s kojom surađujemo.

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena, možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (256-bitna).

Sami izdavatelji kartica ( Visa Premium, Diners, Mastercard, Visa) preporučuju ovaj način plaćanja, a u praksi se pokazao sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini.

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.