Za slovenske kupce

V MiniGreeny spletni trgovini dajemo prednost organskim izdelkom. To so izdelki, ki v nosečnosti, pri porodu in materinstvu predstavljajo naravno izbiro ter izdelki, ki skrbijo za naše zdravje, dobro počutje in za planet, ki si ga delimo. Prednost ima vse kar je »zeleno«.

Ponujamo velik izbor platnenih plenic, pestunj, gugalnikov, ležalnikov, avtosedežev, oblekic za dojenčke, spodnjega perila za nosečnice in dojilje.
Vabimo Vas, da pregledate našo ponudbo znanih znamk: Ergobaby, Besafe, Recaro, Disana, Naf Naf, Carriwell, Boba…
Še posebej smo ponosne na naše izdelke, linijo oblekic in mehkih copatkov Baobaby, oboje z eko certifikatom.

V Minigreeny spletni trgovini lahko plačujete s kreditnimi karticami Mastercad, Visa Premium, Diners in Visa. Obročno lahko plačujete s karticama Visa Premium in Diners na 2 do 6 obrokov.
Plačilo se izvrši v realnem času preko WSPay online sistema avtorizacije kreditnih kartic, ki pri izvedbi plačilnih transakcij preko interneta zagotavlja popolno zaščito in varnost podatkov. Posebej želimo poudariti, da se podatki o karticah nikjer ne zapisujejo ali shranjujejo ter so nedostopni zaposlenim podjetja ali sodelavcem, razen poslovni banki s katero sodelujemo.
Ko potrdite transakcijo, denar NI takoj odtrgan z vašega računa, ampak šele po tem, ko je vse v zvezi z vašim naročilom dokončno dogovorjeno. V kolikor v ponudbi nekaterih artiklov pravkar zmanjka ali pa ste si premislili takoj po oddaji naročila, se lahko še vedno dogovorimo, da:

  •  vaš račun bremenimo za znesek zmanjšan za vrednost izdelkov, ki jih ne želite,
  •  izberete drug izdelek v isti vrednosti,
  •  popolnoma prekinete naročilo in v tem primeru denar sploh ne bo odtrgan z vašega računa.

Ko enkrat potrdite transakcijo, se lahko znesek samo zmanjša (ali ostane isti), ni pa ga možno povečati. To pomeni, da v naročilo naknadno ne morete dodati izdelka in tako povečati znesek, ampak morate za nov izdelek narediti novo naročilo.
Pošiljke pošiljamo preko Overseas Expresa, cena dostave je 90 kn.

Overseas prav tako dostavlja pošiljke v delovnem času, dostavljavec pa vas pred dostavo pokliče na telefonsko številko, ki ste jo navedli pri nakupu ali registraciji. Pošiljka potuje pet delovnih dan.

Za vsa vprašanja nas kontaktirajte na shop@minigreeny.com ali nas pokličite na +385 97 7182 494.

Priporočamo, da za prevod opisa artiklov uporabite orodje Google translate.

Zahvaljujemo se Vam za pozornost. :)

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.