Zeleno je bitno

zeleno je bitno

Okruženi instant rješenjima i tehnologijom sve više ljudi u trenutku kada postaju roditelji propituju vrijednosti modernog društva i postaju svjesni energije koja je u njima, koja nas okružuje i koja nam je potrebna da bi život na našem zajedničkom planetu opstao. Okreću se drugačijim izborima postajući tako dio jednog održivog, ljepšeg svijeta u kojem je sve što je „zeleno“ bitno.

Kupujući u našem dućanu vi i vaše dijete dobivate probrane, organske i ekološke proizvode. Istovremeno brinete o dobrobiti svojeg djeteta ali i planete Zemlje, podupirete društveno poduzetništvo i fair trade. I ništa manje bitno-uživate u raskošnim bojama, prirodnim materijalima i mekim tkaninama. Sve iz našeg dućana stane u tri riječi: it feels good!

Niti jedan od proizvoda nije ovdje slučajno. Svaki od njih pomno je biran uz naznačen kriterij po kojem je svrstan među „zelene“ proizvode:

prirodno organsko odgovorno

> Birajte lokalni proizvod jer tako birate proizvod u koji je utrošeno manje energije i manje resursa. Tako štitite sav živi svijet i podupirete lokalno gospodarstvo.

> Birajte prirodni materijal jer je zdraviji za vas, vaše dijete i naš okoliš. Ako ga nakon uporabe ne reciklirate neće nastati nikakva šteta jer će se materijal vratiti u prirodu, a iza njega neće ostati nerazgradivi otpad.

> Birajte organsko jer u proizvodnji nisu korištena agresivna sredstva štetna i opasna za biljni, životinjski i ljudski svijet, a tijekom uzgoja utrošeno je znatno manje vode.

> Birajte proizvode onih proizvođača koji su na različite načine odgovorni prema ljudima iz svoje bliže ili šire zajednice. Takvi proizvođači brinu o uvjetima rada, o svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima, o zajednici i o okolišu.

> Birajte proizvode koji olakšavaju nošenje djeteta jer nošeno dijete je zadovoljno i sretno zbog osjećaja sigurnosti kojeg mu pruža blizina i toplina roditeljskog naručja.

> Birajte proizvode koji podržavaju dojenje zbog svih blagodati koje majčino mlijeko u sebi ima, a koje će osjetiti dijete, majka, obitelj, društvo i naš planet olakšan za tone i tone otpada koji nastaje kao posljedica nedojenja.

> Birajte platnene i višekratno upotrebljive proizvode jer tako birate ono što je za vas i za vaše dijete zdravije, ugodnije i ekonomičnije.

 Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.