BeSafe

Vrhunske autosjedalice marke BeSafe (www.besafe.hr) proizvod su norveške tvrtke HTS koja je poznata po skandinavskom modelu sigurnosti.


Glavna filozofija HTS-a je maksimalna sigurnost, te stoga proizvodi BeSafe-a u voznji štite one koji su najosjetljiviji: trudnice i nerođenu djecu, novorođenčad, bebe te djecu do dvanaeste godine zivota. Najznačajnija novost koju ovaj proizvođač donosi u Hrvatsku je autosjedalica u kojoj se djeca mogu voziti u smjeru suprotnom od smjera vožnje do četvrte godine zivota. Takve autosjedalice s izvrsnim rezultatima (kao sto pokazuju statistike prometnih nesreća) koriste se u Skandinaviji vec tridesetak godina, a do dolaska BeSafe-a uopće se nisu mogle nabaviti u Hrvatskoj.


BeSafe autosjedalice redovito postižu izvrsne rezultate na testovima (ADAC, Stiftung Warentest, OAMTC, TCS...) u svim kategorijama. BeSafe je vodeči proizvođač autosjedalica u Skandinaviji, te se sve više širi diljem Europe. To je ujedno i jedan od rijetkih proizvodjača autosjedalica koji aktivno informira javnost o važnosti korištenja dječjih autosjedalica i provodi edukacije stručnih osoba (npr. policije, predstavnika udruga, prodajnog osoblja i sl.). U tom kontekstu BeSafe u Hrvatskoj ostvario je suradnju s Udrugom Roda – Roditelji u akciji, a u Bosni i Hercegovini s udrugom Dje-Ca Dječje carstvo.

17 Artikl(i)

17 Artikl(i)

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.