Načini plaćanja

U Minigreeny web trgovini možete plaćati na 5 načina:

- kreditnom karticom ( Diners, Mastercard, Visa Inspire i Visa Premium)
- debitnom karticom (Maestro)
- kreditnom karticom – obročno ( Visa Inspire, Visa Premium, Diners kartice i Maestro karticom PBZ banke)
- virmanom/osobnim internet bankarstvom
- pouzećem (dostavljaču prilikom isporuke)
 

Kreditna kartica

U Minigreeny web trgovini možete plaćati Mastercard, Visa Inspire, Diners i Visa Premium kreditnim karticama.

Odabirom ovog načina plaćanja, odmah po zaprimanju vaše narudžbe pristupate zaštićenoj sigurnoj stranici za online plaćanje u koju upisujete broj kreditne kartice.  

Plaćanje se izvršava putem WSPay sustava online autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu, koji daje potpunu zaštitu i sigurnost podataka prilikom novčanih transakcija putem interneta. Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte, te su nedostupni djelatnicima tvrtke ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnoj banci s kojom surađujemo. Više o sigurnosti online plaćanja možete pročitati ovdje.  

Ako 24 sata nakon zaprimljene narudžbe ne dobijemo potvrdu transakcije iz online sustava plaćanja, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.  

Nakon što ste potvrdili transakciju, novci NEĆE biti odmah skinuti s vašeg računa, nego tek nakon što definitivno dogovorimo sve vezano uz vašu narudžbu. Ukoliko je nekih artikala upravo nestalo iz ponude ili ste odustali od njih neposredno nakon potvrde transakcije, još uvijek:

  • možemo se dogovoriti da teretimo vaš račun za iznos umanjen za vrijednost proizvoda od kojih ste odustali,
  • možete izabrati drugi artikl u istoj vrijednosti,
  • možete i sasvim odustati od narudžbe i tada novac neće uopće biti skinut s vašeg računa.

Kad jednom potvrdite transakciju, njen iznos može biti samo smanjen (ili isti), a ne može biti povećan. To znači da ne možete u narudžbu dodati artikl i povećati iznos, nego morate za novi artikl napraviti novu narudžbu.


Debitna kartica

U Minigreeny web trgovini možete plaćati Maestro debitnom karticom.
Način online plaćanja je isti kao i s kreditnim karticama, zaštićen WSPay sustavom online autorizacija kreditnih kartica.


Obročno plaćanje

Za narudžbe iz Republike Hrvatske moguće je i obročno plaćanje, na 2-6 obroka, bez kamata. Broj obroka potrebno je odabrati prilikom odabira plaćanja kreditnom karticom. Usluga obročnog plaćanja moguća je korisnicima Visa Inspire, Visa Premium, Diners kartice i Maestro karticom PBZ banke.


Plaćanje virmanom na naš žiro račun

Odabirom ovog načina plaćanja, po zaprimanju vaše narudžbe dobit ćete mailom točan iznos i podatke za plaćanje virmanom. Narudžbe obrađujemo prema redu dolaska, te će Vam podaci za plaćanje biti poslani kada Vaša narudžba dođe na red za pripremu, time ćemo odmah provjeriti dostupnost svih artikala. Trošak transakcije u vašoj banci ili pošti nije uključen u naš iznos narudžbe.

U mailu će se nalaziti svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti, iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći osobno internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

Ne koristite li internet bankarstvo, navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini.

Naručeni artikli su rezervirani tri radna dana. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Ukoliko nakon 3 radna dana na našem žiro računu ne vidimo Vašu uplatu, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Naručeno Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.


Plaćanje pouzećem

Nakon zaprimanja vaše narudžbe i utvrđivanja načina dostave, mailom ćemo Vas obavijestiti o iznosu računa i troškovima dostave.

Ovako naručene prozvode šaljemo Vam u roku nekoliko dana, a naručeno ćete platiti gotovinom dostavljaču prilikom uručenja pošiljke.

Ovaj način plaćanja možete izabrati neovisno o službi dostave, i Hrvatska pošta i GLS primaju vašu uplatu kad vam dostavljač donese pošiljku na vrata.  Obje službe dostavljaju u uobičajeno radno vrijeme.

Prilikom dostave Hrvatskom poštom i plaćanja pouzećem, poštar će vam naplatiti dodatni iznos kao proviziju za plaćanje računa preko Hrvatske pošte. Taj iznos je 1,83% od iznosa računa ili najmanje 5 kn.

Ako ste naručili robu pouzećem i odbili je preuzeti kad dođe do vas, a pošiljka nije oštećena, nećete morati snositi troškove poštarine, no sljedeći put moći ćete naručiti samo uz druge načine plaćanja.

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.