O nama

Web trgovina MiniGreeny.com u vlasništvu je tvrtke Mea Gea d.o.o.
Tvrtku smo 2011. godine osnovale nas 4 - Branka, Gina, Irena i Renata.


MiniGreeny 4

4 elementa,  4 strane svijeta,  4 godišnja doba...čini se kao idealan broj. Upravo nas je toliko trebalo za pokretanje ove web trgovine koja je tek prva sličica u našem mozaiku ideja koje čekaju svoje ostvarenje. Toliko smo različite da nas je moglo povezati samo nešto magnetskih sposobnosti. Trudnoće, dojenja, porodi, roditeljstvo...povezali su nas tako snažno da nismo dvojile oko toga kako ćemo, hoćemo li moći, kada ćemo sve stići, što točno želimo. Znale smo da, kao što smo puno puta do tada neke naše važne životne trenutke podijelile između sebe, ovaj puta želimo dijeliti i poslovne trenutke. Tako smo počele polako graditi našu malu oazu, naš novi mali virtualni dom. Dom u kojem s lakoćom brinemo o dobrobiti djece, majki i roditelja, a našoj majci prirodi pune zahvalnosti uzvraćamo ostavljajući što je moguće manji ekološki otisak.

U MiniGreeny web trgovini prednost dajemo organskim proizvodima, proizvodima koji promoviraju prirodne izbore u trudnoći, porodu i majčinstvu, te proizvodima koji brinu o našem zdravlju, našoj dobrobiti i planetu kojeg dijelimo. Dajemo prednost svemu što je "zeleno".
Naš MiniGreeny je mjesto koje želimo graditi po našoj i Vašoj mjeri, nudeći samo ono u što same vjerujemo, što bismo i same odabrale za našu djecu i za nas.

Postani član našeg MINIGREENY kluba i prvi saznaj novosti.
Darujemo ti popust 10% na sljedeću narudžbu!
Ovom prijavom potvrđujete da želite na navedenu e-mail adresu primati naše obavijesti o novostima i pogodnostima za vas. Adresa se neće koristiti za ništa drugo, a možete se odjaviti kad god želite.